Våre tjenester

Tegningen er det første og viktigste steget. Vi regner med ønskene deres og rommets areal. I design må man ta hensyn til at hvert interiørelement skal være så praktisk og funksjonelt som mulig. Vi tegner opp interiøret på PC som gjør det mulig å innføre endringer og samtidig. Design er det oppfyllelse av dine drømmer og idéer gjennom mesterens hender. Vi skaper et enestående interiør i henhold til dine ønsker.

Det neste stiget er oppmåling. Vår mester planlegger målene til ønskede møbler og lager en skisse. Teknolog-prosjekterer behandler underlagsdata og framlegger kunden nødvendige tegninger. Denne tjenesten er gratis i tilfelle man inngår kontrakt.
 

Tidsforbruk på produksjon 4-5 uker. Montering tar ca 1-2 dager.


Vi verdsetter alle våre kunder og dere kan regne med gratis levering . Vi står fullt ansvarlige for at møblene og leveransen kommer hel og uskadet til bestemmelsesstedet.

Før dere starter med nye møbler, er det viktig å forberede rom og utføre snekkerarbeider. Da kan dere bestille denne tjenesten hos oss. I dette tilfellet får dere full pakke fra et sted. Våre ansatte skal gjøre veldig god jobb med høy kvalitet i løpet av kort tid sammen med montering av møbler. Dermed kan vi tilby oppussing fra A til Å.