DITT INTERIØR

Målet til selskapet DITT INTERIØR er å hjelpe deg å oppfylle de modigste drømmene om interiørdesign. Den store erfaringen og proffesjonaliteten til våre ansatte sammen med moderne produksjonsteknologi hjelper å sikre høy kvalitet og brukssikkerhet på våre møbler.

Be om tilbud! Vi kan garantere rask jobb, god kvalitet og rimelig pris!

Vi er glade for å tilby skreddersydde møbler som lages spesielt til huset deres. Vi har ulike løsninger på kjøkken, garderobe, baderom, vaskerom, bokhylle og andre møbler. Vi har vår produksjon i Lier og butikk i Hokksund. Vi er sikre på at vi kan garantere akseptable priser, personlig tilnærmelsesmåte til kunde og raskt og godt utført arbeid. Vi tar vare på kvalitet og kundens fornøyelse.

Det er et stort utvalg av materialer i bruk. Vi kan tilby ulike typer og stiler av kjøkkenfasader, kombinasjon av farger og profiler. Vi tar i bruk kun soft - close skaphengsler og monteringsdetaljer. Det finnes mange muligheter til å velge benkeplater i corian, tre, stein og laminater.

Vi kan tilby forskjellige ideer til garderober: walk-in og skyvedørersgarderober med smarte løsninger. Innredning skal bygges med løsningen som tilpasser ønskene dine.

Din stil, våre møbler!